Wensen voor het nieuwe jaar

Weer een nieuw jaar, wat zal het ons brengen. Ik hoop voor iedereen alle goeds. Heel veel geluk, liefde en goede gezondheid. En niet per se in die volgorde. Het jaar 2020 was turbulent en anders dan we ooit gewend waren. Hopelijk brengt 2021 meer rust.

Advertentie

2 gedachtes over “Wensen voor het nieuwe jaar

  1. Uiteraard wens ik jou en de jouwen het zelfde. Moge het een prachtig jaar worden waarin we snel in staat blijken crises te boven te komen en de boel weer aan de gang te krijgen of te houden…..En voor de geweldige hond een stevige poot….Of mag dat ook niet meer in deze Covid-tijden…:)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.