Verhalen

Soms komen de onderwerpen van een schrijfwedstrijd waar je aan meedoet ineens in het nieuws. De zorg voor ouderen zou niet afhankelijk moeten zijn van een televisieprogramma, hoe goed bedoeld ook. Het is geweldig dat zoveel mensen reageren op een oproep die wordt gedaan om vrijwilligerswerk te doen, of mee te helpen aan uitjes voor ouderen. Maar het zou nog meer geweldig zijn als mensen die werkzaam zijn “in de zorg” of het nu is met ouderen of met jongeren met problemen of beperkingen de ondersteuning zouden krijgen die ze verdienen. En dan vragen zij niet eens om meer salaris, de zorg is immers meer dan andere branches een roeping. Zij vragen om meer begrip en om meer ondersteuning zodat zij nog meer kunnen betekenen voor de mensen die zijn toevertrouwd aan hun zorg.
Want het is geen hogere wiskunde, het is alleen maar toewijding en een heel groot hart.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.